Bedrijfsdiner

Organiseer uw bedrijfsdiner in ons restaurant.

Organiseert u binnenkort een bedrijfsdiner en bent u op zoek naar een geschikt restaurant hiervoor? Bij restaurant Pasta Vino kunt u terecht voor verschillende events of vergaderingen. Ons restaurant biedt plaats aan ruim 100 personen.

Voor een gezelschap vanaf 12 personen is het mogelijk om een bedrijfsdiner te organiseren in ons restaurant. Wij bieden de mogelijkheid om u en uw gezelschap in een privé setting te plaatsen.

Bij restaurant Pasta Vino kunt u samen met uw gezelschap genieten van de meest heerlijke traditionele Italiaanse gerechten, gemaakt met zorgvuldig geselecteerde dagverse ingrediënten.

Graag stellen wij in overleg met u een shared dining menu samen voor uw bedrijfsdiner. Wij serveren een gevarieerd en divers aanbod aan hapklare Italiaanse specialiteiten.

Wilt u komen dineren met een grote groep collega’s of zakenrelaties? Het is mogelijk om onze locatie exclusief te reserveren voor uw groep of evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een personeelsfeest of een avond om uw zakenrelaties in de watten te leggen? Bij restaurant Pasta Vino denken we graag met u mee om er een onvergetelijke avond van te maken.

Wilt u een groot diner organiseren bij restaurant Pasta Vino? Dat kan. Met een diner in ons restaurant maakt u er een succesvol evenement van. Neem contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend meer informatie?

Vraag een offerte aan


Contact info

Adres

  • Begijnenstraat 11
  • 1941 BR Beverwijk

Social